Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı terk etmelerini sağlamlar.

Bu kapılar, yangın merdiveni tıngırluğunu yangına karşı izole ederek, yangının yayılmasını engeller ve insanların güvenli bir şekilde dünyaarı çıkmasını sağlamlar.

Bu bin 500 kişilik kapasiteli olan davranışletmelerde en azca 4 kıta ivedi çıkış kapısının olması gerekirdi. Haberlerden okuduğumuza bakarak bir adet çıkışı varmış. Muhtemelen yangın da çıkış kapısına doğru bir noktada olduysa onların kaçması olanaksız hale gelmiş mümkün. En az dört sayı acil çıkış kapkaloriın bulunması gerekiyordu. Bu baplar en azca 80 santim kadar, yüksekliği en az 2 metre olacak şekilde olmalı. Acil çıkış baplarında eşik bulunmayacak yahut dışarıya açılır olması esastır " dedi.

 Buna ödenek, bu bapnın asli amacı, yangının farklı odalar beyninde yayılmasını önlemek yahut hafiflatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine göre

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli standartlara için üretilmek zorundadır. 

Sertifikasız yangın kapıları da isabetli maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Bozuk yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları muhtevain kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar ekonomik bir almaşık sunar.

Yangınlar hızla yayılabilir ve insanların hızlı bir şekilde binayı bırakma etmelerini Yapı midei yangın merdivenleri, insanların binadan güvenli bir şekilde çıkmalarını esenlar ve ivedili yer tahliyesini kolaylaştırır.

Özellikleri olarak Yangın Çıkış Kapısı öne çıdem en önemli gözcü ise hırse dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve pencere pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabilinden hırse dayanıklıdır.

İnsan yoğunluğu bir tomar olan, kişilerin kombine halde yasevimliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedi perese önlemi olarak Yangın Bapsı tasarrufı kanunen şarka koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

Yangın en tehlikeli riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, insan boşaltma akışı ve yangının dağıldığı alanların denetleme şeşnda tutulması yaşamsal ögönen taşımaktadır.

Ayrıca, adi yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyartıyorlar.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın tarafısıra firmalar yangın bapsı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Yangın bapsı; kişioğlu sağlığını koruyup yangın ve esrar kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve esenlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Report this wiki page